StartFranchisingContactTarievenNieuws
 
  

       Persoonlijk

 

      Informeel

 

       Deskundig

 

       Professioneel

 


Welkom op site van Van der Heiden Advocaten.

 

Van der Heiden advocaten is sinds 1999 gevestigd in Den Helder aan de Krugerstraat 140.            (hoek Polderweg)  De medewerkers zijn werkzaam voor ondernemingen en particulieren en kenmerken zich door hun grote inzet en informele behandeling van uw zaak.

De persoonlijke benadering, de buitengewone betrokkenheid, deskundigheid en professionaliteit van de advocaten, juristen en medewerkers zijn kenmerkend én bepalend voor de naamsbekendheid van het kantoor.

Advocaten, juristen en adviseurs

-   De directie van het kantoor wordt gevoerd door mr.dr.A.J.J. van der Heiden. Hij is een in franchising gespecialiseerde advocaat en heeft 20 jaar ervaring in het verlenen van (juridische) bijstand in de algemene praktijk zoals het huurrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht en erfrecht. Daarnaast is hij werkzaam als arbiter en mediator met een ruime ervaring alternatieve geschillenbeslechting.

-   Mr.drs. R.K. Rotscheid is werkzaam op het gebied van het personen-, familie- en jeugdrecht.

-   Mr. P.J.M. Ros is werkzaam als juridisch medewerker voor de algemene rechtspraktijk. Hij houdt zich thans hoofdzakelijk bezig met (recreatie)ondernemingsrecht, projectontwikkeling, bedrijfsopvolging en vastgoedrecht en het personen- en familierecht.

-   De sectie insolventie in het kader van de Wet schuldsanering natuurlijke personen, wordt gevoerd door drs. R.W.J. van der Heiden en T.S. van der Heiden. Beiden zijn gecertificeerd als zelfstandig bewindvoerder.

Werkwijze en rechtsgebieden

De medewerkers onderhandelen strategisch en zijn méér dan gewend om effectief en efficiënt te werken.  Ze onderscheiden zich door hun vlotte dossierkennis en "no-nonsense"-aanpak op meerdere rechtsgebieden. Bij de aanvang van de zaak worden duidelijke afspraken gemaakt en deze worden schriftelijk aan u bevestigd. Onze declaraties zijn gespecificeerd en gefinancierde rechtsbijstand is mogelijk.

 

 
 
  © Copyright 2007 Millennium Computers. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: HdM