Podologisch Centrum
Welkom op de site van het Podologisch Centrum. Heeft u vragen? U kan altijd bellen of mailen met vragen. Of kom eens langs, de koffie staat klaar.


 

Omni Podo Genootschap heeft 8,3 behaald in onderzoek consumentenbond naar organisaties alternatieve behandelaars.

Het contact tussen alternatieve behandelaars en reguliere artsen blijft stroef verlopen. Dat wijst het onderzoek uit dat de Consumentenbond jaarlijks houdt onder beroepsorganisaties van alternatieve behandelaars. De meeste organisaties ontwikkelen zich in de goede richting, maar gezond verstand blijft geboden als u een alternatieve behandelaar bezoekt.Het contact tussen alternatieve behandelaars en reguliere artsen blijft stroef verlopen. Dat wijst het onderzoek uit dat de Consumentenbond jaarlijks houdt onder beroepsorganisaties van alternatieve behandelaars. De meeste organisaties ontwikkelen zich in de goede richting, maar gezond verstand blijft geboden als u een alternatieve behandelaar bezoekt.

Ook het Omni Podo Genootschap heeft dit keer weer meegedaan aan het onderzoek van de consumentenbond in het algemeen werden de richtlijnen en eisen van onze beroepsvereniging door de consumentenbond goed beoordeeld. Het Omni Podo Genootschap kreeg van de consumentenbond het cijfer 8,3 toebedeeld.

Dit jaar namen 54 organisaties deel aan het onderzoek, die hun zaken op papier beter voor elkaar hadden dan vorig jaar. Ruim 80% krijgt gemiddeld over alle onderzochte aspecten een zes of hoger; vorig jaar kreeg minder dan de helft een voldoende. Daarbij tekenen we wel aan dat negen organisaties die vorig jaar een slecht cijfer behaalden, dit jaar niet mee wilden doen aan de beoordeling.

Home