MoebiPrint

 

Muziekuitgeverij

 

 

MoebiPrint als muziekuitgever legt zich toe op Nederlandse koor– en orgelmuziek.

 

Vele in ons land bekende componisten hebben MoebiPrint muziek ter uitgave aangeboden. Dat geldt voor zowel gemengde– als mannen– en seniorenkoren. Onder andere onbekende koormuziek van Hendrik Andriessen, zoals De veertien stonden voor diverse koren strijkorkest of orgel, als begeleiding

Ook zijn zoon Jurriaan schreef voor ons zes korte driestemmige werken op teksten van Nederlandse dichters, Holland getiteld. Uitermate geschikt om op concoursen te zingen. Weer eens wat anders.

Speciaal voor senioren koren schreven Theo Cranen, Hero Beukema en Hein Zomerdijk zeer goed uit te voeren driestemmig koorwerken.

Albert de Klerk . Manuaalstukken voor klein orgel 

Deze kleine orgelwerken speelde hij ons voor op het orgel van de St. Jozefkerk te Haarlem.Wij legden dat vast op CD.

Ook orgelwerken van Bernard Bartelink en Max Prick van Wely behoren tot ons repertoire en vele andere orgel–, piano–, en gitaar componisten.

Binnenkort verschijnt er een suite voor orgel van Jan Valkestijn die we nog kennen als componist en bewerker van vele koorwerken. 

Vergeet niet zijn prachtige editie: Het gregoriaans als bron van Europese muziek -

en Claudet Patoulet, Zangmeester van de St.Bavo te Haarlem. + CD.

(Claudet patoulet was koor– zangmeester in de oude Bavo te Haarlem in de periode 1546.Jan Valkestijn werkte zijn koorboeken om in een nu gangbare notatie.)

 

  <  Aanvraag Catalogus

 

 

    

MOEBIPRINT muziekuitgeverij

H.Seghersl. 28.

1701 XB Heerhugowaard

tel. 072-5715172

E-mail< moebi@multiweb.nl >