Workshop        KIJKEN  met  KIJKLENS

Heb je altijd al het idee gehad om je fotografie te verdiepen ?
Zou je willen dat je foto's meer worden dan alleen een registratie  van plekken waar je geweest bent?
Dat het ook beelden zijn waar anderen emotie van kunnen voelen ?
Als je kijkt als een fotograaf gaat de wereld er waarschijnlijk anders uitzien. Je neemt intensiever waar. Iets waar je je hele leven plezier van kan hebben!

Ik organiseer een aantal workshops "Kijken met Kijklens" in hartje Amsterdam. Daarbij gaan we een aantal uren met een klein groepje personen (in principe maximaal 4 deelnemers) door de drukke gedeeltes van de hoofdstad lopen en gaan ons straatfotograaf noemen.
We behandelen dingen zoals compositie, licht, snelheid, camera-instellingen, anticiperen en ook hoe mensen te fotograferen/portretten op locatie.
Wellicht zal je hierbij wat uit je comfortzone moeten stappen. Je leert weer de onbevangen de wereld in te kijken. Kijken als kind om de wonderen te ontdekken die een foto leuk, mooi of zelfs betoverend kunnen maken.

 

De workshop Kijken met Kijklens staat open voor iedereen met een fototoestel die ongeveer weet hoe de instellingen kunnen worden beïnvloed zodat daarmee geëxperimenteerd kan worden. Als je een externe flitser hebt kun je die ook meenemen.
Ook mensen met een moderne smartphone kunnen meedoen. Zeker daar waar het b.v. gaat over compositie en licht kunnen ze daar hun voordeel mee doen.
Als je wilt experimenteren met een lichtgewicht full-frame camera, kan je die voor de workshop van mij lenen.  (1 deelnemer per dag)

We starten op het Centraal Station om 10:30 en zullen daar ook weer rond 15:00 uur eindigen. We zullen wel een korte pauze inlassen, maar er is geen tijd voor een uitgebreide lunch.

De workshops beginnen weer in de maand juni van dit jaar.  Geef je alvast op als belangstellende dan kunnen we samen een dag plannen.
        
 

de workshop kost € 65,--   (incl BTW)

Heb je verder nog vragen, kun je me altijd mailen of bellen.

     Emil de Jong    fotograaf
06-19137785


 

.

                                    Mail:     emil@kijklens.nl