Regels en tips voor het Gambia-prikbord

Welkom bij het Gambia-prikbord. Hier kun je berichtjes posten over The Gambia. Naast de 'huisregels' van Startpagina zijn er nog enkele andere regels.

Lees de regels goed voordat je iets post.

 1. Alle berichtjes moeten over Gambia gaan of zinvolle informatie bevatten voor de bezoekers van het prikbord van de gambia.pagina.
 2. Wees beleefd. Zelfs als anderen dat niet zijn! Maak geen ruzie en geef geen commentaar op de manier waarop anderen discussiëren.
 3. Is het e-mail adres van een poster zichtbaar op het prikbord en je hebt iets privé te melden aan deze persoon dat voor andere bezoekers geen toegevoegde waarde heeft, mail dan privé.
 4. Houdt iemand zich niet aan de regels of ben je het niet eens met de regels die op het prikbord worden toegepast, klaag dan niet op het prikbord zelf, maar stuur een mailtje naar de beheerder: gambia.pagina.nl.
 5. Berichtjes die niet aan de regels voldoen worden zonder bericht verwijderd. Wangedrag wordt gemeld bij je provider.
 6. Bij wangedrag kan zonder verdere opgaaf van redenen het inlog-account geblokkeerd worden. Discussie via de mail over de blokkade behoort niet tot de mogelijkheden.
 7. Commerciële berichten zijn alleen toegestaan als het een antwoord op een eerder gestelde vraag is. 
 8. Post alleen als je echt iets te zeggen hebt. "Ik had wel een airco maar het hotel waar jij naar toe gaat ken ik echter niet", 'Leuk voor je" of "Helemaal mee eens" berichten zijn niet interessant. Val niet in herhalingen.
 9. Voordat je iets vraagt, kijk eerst met de handige zoekfunctie van het prikbord of de vraag al eerder gesteld is. 
  Onderwerpen zoals: pinnen, muggen, regentijd, airco's, klamboes, malaria, vaccinaties en de koers van de Dalasi zijn al 10-tallen keren aan de orde geweest, dus via de zoekfunctie vind je waarschijnlijk wel de informatie die je zoekt.
  Commentaar op een posting van een prikbordbezoeker die de mensen wijst op deze zoek-functie wordt zonder opgaaf van redenen gewist.
 10. Links voor de gambia pagina dien je via de gambia.pagina aan te melden en niet via het prikbord.
 11. Berichten over gidsen (zoeken en/of aanprijzen) horen thuis op het aparte gidsen-prikbord. Berichten die in deze categorie vallen worden zondermeer gewist van het gewone prikbord. Dus zie je naderhand je bericht niet meer op het prikbord, plaats het dan nogmaals op het gidsenprikbord.

Hier nog enkele tips:

 • Heb je meerdere vragen, post dan iedere vraag in een apart berichtje.
 • Geef je bericht een duidelijke beschrijving. "Graag tips voor een verblijf in Gambia" zegt niets. "Ik wil graag excursies doen, welke zijn aan te raden" of "Ik wil een rustig hotel, welke is aan te bevelen?"  is veel duidelijker. Dat levert betere reakties op.
 • Heb je gekeken of het antwoord op je vraag via de zoekfunctie te vinden is? Heb je niet kunnen vinden wat je zocht? Van veel vragen staat het antwoord gewoon op gambia.pagina.nl.
 • Typ niet alles in HOOFDLETTERS. Dat lijkt alsof je schreeuwt. Je hoeft ook niet iedere zin af te sluiten met tien uitroeptekens.

Nog vragen? Mail de beheerder: Barbara Manjang (gambia@pagina.nl).

Ik ga akkoord met de regels ---->
(Deze pagina verschijnt niet weer)

<---- Ik ga niet akkoord

Deze pagina maakt gebruik van Javascript en cookies.
Krijg je toch steeds weer deze pagina te zien,
controleer dan of je browser cookies accepteert.